+90 262 655 94 03 - 0531 280 73 93

Sosyal Medyada Biz}

Kenetli Çatı Sistemleri

Kenetli Çatı Sistemleri

Kenet çatı halk arasında bilinen aıyla kenet metal olarak bilinen bir çatı kaplama sistemidir. Klasik olan çatı kaplama sisteminin kullanılması ile teknoloji yardımı ile yapılan bu çatı kaplama işlemi aynı zamanda cephelere de uygulana bilmektedir.

Kocaeli kenetli metal kaplama sistemini çağımızın modern mimarisi ile birleştirilek yapılan çatılar ön plana çıkartılmayı hedeflemektedir. Çatı şekline bakılmaksızın her türlü çatı şekline kenet çatı yapılabilmektedir. Modern mimarinin bir parçası haline gelen kenetli metal kaplama sistemi eşsiz bir görüntü ortaya koymaktadır. Konut, endüstriye ve sosyal yapılar üzerinde etkili bir şekilde kullanılabilen kenet sistemler bir çok sorunu çözüme kavuşturmaktadır.

İstanbul kenetli metal kaplama sistemi Eksiz Oluk sistemleri güvencesi ile geniş uygulama alanlarınızı, endüstriyel yapılarınızı ve konutlarınızı kenet çatı sistemi ile kaplaya bilirsiniz. Dilediğiniz malzeme kullanılarak kenet çatı sistemleri kurulabilmektedir. Bakır, Çinko, Rulo ve boyali galvaniz sac, boyalı alüminyum gibi malzemeler üstün teknolojimiz ile birleştirilerek son sistem bir çatıya sahip olabilirsiniz.

Kenetli sac kaplama fiyatları veya kenet çatı kaplama fiyatları hesaplanmasında kenet çatı m2 fiyatı baz alınarak hesaplamalar yapılır. Öncelikle sizin çalışma yaptıracağınız alanın m2 bazında malzeme fiyatı hesaplanır ve işçilik maliyeti üzerine eklenerek size uygun bir fiyat verilir.

Kenetli çatı sistemleri konusunda önemli bir detay ise bu çatıları doğru uyguluma ve teknolojiden yararlanarak yapmaktır. Çünlü doğru uygulama ile yapılan bir çatıdan ancak %100 verim alınabilmektedir. %100 sızdırmazlık sağlamasının en bü konusunda önemli bir detay ise bu çatıları doğru uyguluma ve teknolojiden yararlanarak yapmaktır. Çünkü doğru uygulama ile yapılan bir çatıdan ancak %100 verim alınabilmektedir. %100 sızdırmazlık sağlaması bir çatının en önemli amacıdır.

Çatı sistemleri tekrar tekrar yapılacak bir iş olmadığından dolayı, yapım aşamasında doğru kişiler ile çalışılması büyük önem taşır. Çatı yapım çalışmalarında bir ekibin profesyonel ve aynı zamanda teknolojiyi yakından takip etmiş olması oldukça önemlidir. Çatı yapımı herkesin yapabileceği ve başarıya rahat bir şekilde ulaşa bileceği bir iş değildir. Bu sebepten dolayı sizin bir çatıdan tam verim alabilmeniz için doğru kişiler ile çalışma konusunda iyi araştırma yapmış ve her şartı göz önünde bulundurmuş olmanız sizin için büyük önem taşımaktır. Aksi halde yaptırmış olduğunuz çatıdan kısa bir süre sonra olumsuz sonuçlar ile karşılaşacak ve memnun kalmayacaksınız. Memnun kalma garantimiz ile Eksiz Oluk Sistemleri olarak sizin yanınızdayız.

Yılların tecrübesi ve deneyimli ismi olarak Eksiz Oluk Sistemleri sizin her zaman yanınızda. Gebze kenet çatı fiyatı konusunda bizimle iletişime geçebilir, gebze kenet çatı uygulaması konusunda desteğimizi dilediğiniz zaman alabilirsiniz. Kısacası İstanbul, Kocaeli ve Gebze bölgelerinde dilediğiniz zaman bize ulaşabilir, güler yüzlü ve profesyonel ekibimizden destek alabilirsiniz.


Eksiz oluk sistemleri ve eksiz oluk yapımı hakkındaki makalemizi okumak için eksiz oluk sistemleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

14 Şubat 2018
3.113 kez görüntülendi